Кількість
|
Вартість
|
||
|
Холодильне обладнання – це невід'ємна частина будь-якого закладу громадського харчування. Саме тому в будь-якому барі та ресторані без нього не обійтися.
До найпоширеніших представників холодильного обладнання належать: шафа холодильна, шафа морозильна, холодильна вітрина, холодильні гірки та холодильні прилавки. Шафи холодильні завдяки своїй низькій температурі підтримують харчову продукцію у свіжому вигляді протягом усього робочого дня. Вони чудово підійдуть для зберігання м'яса, сиру, овочів та фруктів.
Шафа морозильна використовується для зберігання морозива та різних заморожених продуктів.
Холодильна вітрина розрахована на вищу температуру та використовується для демонстрації різних продуктів.
Холодильні гірки дозволяють запропонувати великий вибір продуктів, які потрібно зберігати при низькій температурі.
Холодильні прилавки використовуються у барах та ресторанах для надання доступних продуктів та напоїв.
Устаткування, пов'язане з холодильником, дуже важливе для дотримання технологічних вимог при виробництві та зберіганні продуктів харчування. Воно допомагає гарантувати безпеку продуктів та їхню якість. Для того, щоб ваше бізнес-підприємство було успішним, магазин «Ресторг» допоможе вибрати потрібне якісне та надійне обладнання.