Кількість
|
Вартість
|
||
|
Опис
Виробничий стіл - вид основного нейтрального обладнання, що часто використовується на професійній кухні кафе, бару, ресторану. Всі столи виготовляються із якісної нержавіючої сталі, яка відповідає всім санітарним нормам. Використання професійних кухонних меблів на підприємствах громадського харчування забезпечує дотримання всіх санітарно-гігієнічних норм облаштування робочого простору персоналу, місце для встановлення додаткового настільного обладнання (за потреби), дотримання гігієнічних норм, що пред'являються до підприємств барно-ресторанного бізнесу, тривалий термін експлуатації цих меблів. Матеріал з якого виготовляються столи має антикорозійні властивості, не схильний до впливу будь-яких температур, а також стійкий до агресивних миючих засобів. З огляду на складні експлуатаційні умови, основними характеристиками будь-якого виробничого столу є наявність заземлення, а також можливість використання в приміщеннях з підвищеною вологістю. Стіл легко миється і протягом тривалого часу зберігає первісний зовнішній вигляд. Конструкція столу складається із міцного зварного рамкового каркаса. Всі шви рівні і не становлять загрози порізів для пресоналу. Стільниця посилена вологостійкою плитою із ДСП, що значно підвищує зносостійкість обладнання. Вона збільшує міцність, виключає прогин стільниці та деформації столу (під будь-яким навантаженням), а також забезпечує шумопоглинання під час роботи. Висота готового виробу складає 850 мм. За допомогою регулюючих ніжок її можна змінювати з кроком до +25 мм. Також стіл можна встановлювати на нерівній поверхні. Каркас - труба 30*30 н/ж
стільниця - н/ж з шумопоглинаючим наповненням. Товщина металу каркасу – 1 мм, стільниці – 0,8 мм.
Характеристики
Матеріал виробу | Нержавіюча сталь |
---|---|
Наявність полиці | Нет |
Пристінний борт | Нет |
Оплата кур'єру або післяплата.
Гарантія від виробника від 1 до 3 років.